ΟΜΑΔΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

ψυχοθεραπεία-θεραπείες Ρέικι-φτερό στον άνεμο

Ο διαλογισμός είναι μια πανάρχαια, διαχρονική και πανανθρώπινη τέχνη του πνεύματος και συγχρόνως μια απόλυτα βασική αλλά και ανώτερη ανάγκη και επιθυμητή κατάσταση της συνειδητότητας και του νου.

Στην ομάδα θεραπευτικού διαλογισμού σε κάθε συνάντηση φέρουμε στην επιφάνεια για συζήτηση, σκέψη και κατόπιν διαλογισμό ένα συγκεκριμένο ψυχολογικό θέμα που το αναλύουμε και ο κάθε ένας μέσα από αυτό βρίσκει στοιχεία  του εαυτού του και αρχίζει να αλλάζει σταδιακά ο γνωστός και παγιωμένος τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς προς μια καινούρια κατεύθυνση που ίσως πρίν δεν γνώριζε ότι υπήρχε.

Ολοκληρώνουμε με τον διαλογισμό πάνω σε αυτό το θέμα που συζητήσαμε ώστε να το απελευθερώσουμε βαθύτερα μέσω του πνεύματος μας. Έτσι μέσω του διαλογισμού μαθαίνουμε πως να αδειάζουμε το νου από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Ανανεώνουμε την προσωπική μας ενέργεια, αδειάζουμε από καθετί περιττό και ξαναγεμίζουμε με νέα,θεραπευτική,θετική,ζωτική ενέργεια και δύναμη. Σταδιακά μέσα στην ομάδα χτίζεται στους συμμετέχοντες η θετική στάση απέναντι στη ζωή,την καθημερινότητα και τις ποικίλες προκλήσεις της, αφυπνίζοντας τον θε(τ)ϊκό εαυτό μας!

Ενώνοντας τον νου και το πνεύμα μέσω του διαλογισμού επιτυγχάνεται η φυσική τους πρωταρχική κατάσταση, μια κατάσταση εσωτερικής ηρεμίας, δεκτικότητας και γαλήνιας αγνότητας.

ψυχοθεραπεία-θεραπείες Ρέικι-φτερό στον άνεμο