USUI ΡΕΙΚΙ

Ushui Ρέικι -Εύη Χατζηγιάννη
ψυχοθεραπεία-θεραπείες Ρέικι-φτερό στον άνεμο

Η μέγιστη προσφορά του Ρεικι είναι η μεταμόρφωση και η ανύψωση της ανθρώπινης συνειδητότητας. Η μεγαλύτερη και ομορφότερη αλχημεία όλων !

Από τη στιγμή που αποχωριστήκαμε και αφήσαμε, κατά επιλογής μας, τον ανώτερο εαυτό μας στην πέμπτη διάσταση, άρχισε το περιπετειώδες ταξίδι της συλλογής εμπειριών στην τρίτη διάσταση,πάνω στη μητέρα γη. Από το μεγαλειώδες θεικό φως που είμαστε, πήραμε μαζί μας μόνο ένα μικρό δείγμα όταν ήρθαμε στην γή. Τη μικρή μας φλογίτσα που ενοικεί στην καρδιά μας. Έτσι λοιπόν η φλογίτσα για να μπορέσει να κατέλθει στην τρίτη διάσταση έπρεπε να ενδυθεί με το όχημα που θα της επέτρεπε να παρευρίσκεται στη γη. Πήρε λοιπόν το πνευματικό, το νοητικό, το συναισθηματικό και το υλικό της σώμα. Το υλικό σώμα είναι χαμηλότερης παλμικής δόνησης και έτσι μας είναι ορατό. Τα υπόλοιπα σώματα όμως είναι υψηλότερης παλμικής δόνησης, και έτσι δεν γίνονται αντιληπτά από τα φυσικά μας μάτια. έντεχνα η φλογίτσα κρύφτηκε μέσα σε όλα αυτά τα ενδύματα, που στην αρχή μεν ήταν καθαρά και διάφανα, ώστε έλαμπε το φώς της και είχε πλήρης σύνδεση με το ανώτερο θεικό κομμάτι της. Αργότερα όμως “λερώθηκαν” και εμείς χάσαμε την επαφή μαζί της, με τον ανώτερό μας εαυτό, που ενυπάρχει και στις 12 διαστάσεις. Τον πολυδιάστατο εαυτό.

Σύμφωνα με το νόμο της Αιτίας και του Αποτελέσματος  η φλογίτσα κρατήθηκε δέσμια μεταξύ γης και αστρικού πεδίου -τέταρτης διάστασης, σε ένα κύκλο επαναγεννήσεων.

Τα ενδύματα της φλογίτσας λερώθηκαν και δονούνταν σε χαμηλές συχνότητες λόγω των άπειρων ενσαρκώσεών της. Η φλογίτσα συνέλεξε μέσα από διαφορετικούς ρόλους άπειρες εμπειρίες. Κατέγραψε αρκετές τραυματικές και επίπονες εμπειρίες. έτσι μετέφερε σε κάθε ενσάρκωσή της λανθασμένα δεδομένα και συμπεριφορές που δεν την εξυπηρετούσαν. Ως αποτέλεσμα το “λαμπογυάλι” της φλογίτσας καλύφθηκε από μαύρο καπνό, δεν φαινόταν να λάμπει κι έτσι ξεχάσαμε τη θεική της ουσία. Η φλογίτσα τώρα χρειαζόταν κάποια μέθοδο, κάποιο “σφουγγάρι” που θα της καθάριζε το “λαμπογύαλι” και θα της ανύψωνε τη συνειδητότητά της.

Έτσι ήρθε το Ρέικι , η συμπαντική θεία ενέργεια, το συμπαντικό θεικό φως της αγάπης, όπου είναι ένας από τους τρόπους που μας βοηθάει να επανασυνδεθούμε με την φλογίτσα, τον ανώτερο μας εαυτό. Μας το ξαναέστειλαν τα φωτεινά όντα της αγάπης, οι αναληφθέντες διδάσκαλοι, μέσω του Ιάπωνα καθηγητή Mikao Usui, που παρακαλούσε με όλη του την καρδιά με όλη του την ψυχη και με πολλές θυσίες, επιμονή και υπομονή, ώστε να λάβει αυτή την αποτελεσματική μέθοδο της φωτεινής μετουσίωσης.

ευη-χατζηγιαννη-ψυχοθεραπεία-θεραπείες Ρέικι-δέντρο Ρέικι

Εναρμονιζόμενοι με τους ενεργειακούς συντονισμούς του πρώτου,δεύτερου και τρίτου βαθμού του ολιστικού φυσικού συστήματος ρέικι, συντονίζεται και πάλι η “κεραία” μας με τη συχνότητα του θεικού φωτός. Όπως με το ραδιόφωνο συντονιζόμαστε στο σταθμό που επιλέγουμε, έτσι με τους ενεργειακούς συντονισμούς συντονιζόμαστε με τον σταθμό του ρέικι, τον σταθμό του άπειρου φωτός!

Με αυτό τον τρόπο ανοίγουν τα ενεργειακά μας κανάλια και η υψηλών συχνοτήτων ενέργεια φωτός εισρέει σε όλο μας το σύστημα, συμπεριλαμβανομένων όλων των ενεργειακών μας σωμάτων , με αποτέλεσμα να φέρνει στην επιφάνεια απο το συνειδητό και το υποσυνείδητο του νοητικού και συναισθηματικού μας φορέα κάθε μπλοκαρισμένο ανεπεξέργαστο άλυτο ζήτημα. Φέρνοντάς το μπροστά μας το αναγνωρίζουμε, το αποκωδικοποιούμε, το κατανοούμε, το αγκαλιάζουμε, το ευχαριστούμε και με το φώς της αγάπης το απελευθερώνουμε.Έτσι σταδιακά γινόμαστε δυνατότεροι, ελαφρύτεροι, αφήνοντας πίσω ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πλέον.

Ελευθερωνόμαστε από τα “φαντάσματα” του παρελθόντος, τα “φαντάσματα”  που εμείς τα θεωρήσαμε φαντάσματα, εμείς τα έλκαμε και εμείς τα καταχωνιάσαμε βαθιά στο υποσυνείδητό μας. Απελευθερώνοντάς τα σταδιακά, η ενέργεια μας αρχίζει να πάλλεται σε υψηλότερη συχνότητα. Κάθε σκέψη, συναίσθημα, λέξη και πράξη που ουσιαστικά είναι ενέργεια, εξαγνίζεται, ανά-δονείται και μετουσιώνετε με την υψηλή συχνότητα του φωτός. Και έτσι σαν το μαγικό σφουγγάρι στο δικό μας χέρι, το ρέικι καθαρίζει σταδιακά το καπνισμένο “λαμπογυάλι” της φλογίτσας.  

Το φώς της φλογίτσας λάμπει και πάλι και επανασυνδέεται με τον εαυτό στην πέμπτη διάσταση και την Εγώ Ειμί Παρουσία της. Μέτά από ένα μεγάλο “ταξίδι” η η φλογίτσα πλούσια σε εμπειρίες από τον πλανήτη Γαία και με πλήρη συνείδηση του φωτεινού εαυτού είναι έτοιμη για την επιστροφή. Το όνομα του ταξιδιού είναι ανάληψη.

Ανάληψη σημαίνει να ανυψώσουμε τις δονήσεις μας στο επίπεδο του φωτός. Η φλογίτσα τώρα αναγνωρίζει ότι είναι μέρος του ίδιου θεικού ωκεανού , της ίδιας θεικής ουσίας που ενώνει και συμπεριλαμβάνει όλα τα σύμπαντα!

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να ανεβάσουμε τη δόνησή μας τώρα! Το ρέικι είναι ένας από τους τρόπους που μας προσφέρεται για να επιτύχουμε την ανύψωση της συνειδητότητάς μας.  

ψυχοθεραπεία-θεραπείες Ρέικι-φτερό στον άνεμο