συνδιασμός συμβουλευτικής ψυχολογίας και Ρέικι -Εύη Χατζηγιάννη
ψυχοθεραπεία-θεραπείες Ρέικι-φτερό στον άνεμο

Τον συνδιασμό Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας Ρέικι τον δημιούργησα ενασχολούμενη με τους θεραπευόμενους μου και καταγράφοντας τις ανάγκες τους, ολιστικά, νου ψυχή και σώμα. Διαπίστωσα ότι μόνο η Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία στους περισσότερους ανθρώπους, επειδή είναι ομιλητική θεραπεία, δηλαδή χρησιμοποιεί το νοητικό μας σώμα, το νου, μας φτάνει σε ένα καλό σημείο θεραπείας, συνήθως όμως με πιο αργούς ρυθμούς (ο χρόνος πάντοτε είναι σχετικός στον κάθε άνθρωπο) και εν τέλει κάποιες φορές με μία αίσθηση μη ολοκλήρωσης. Το οποίο φυσικά και είναι σεβαστό.

Ανακάλυψα όμως ότι η Συμβουλευτική ταυτόχρονα με την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση του Ρέικι, είναι ικανή να επιφέρει σε μικρότερο χρονικό διάστημα (πάντοτε ο χρόνος προσδιορίζεται από τις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά και μοναδικά)  μεγαλύτερα οφέλη  πέρα από το νοητικό μας σώμα φέρει οφέλη στο συναισθηματικό-ψυχικό, φυσικό, νοητικό και πνευματικό μας σώμα.

Έτσι λοιπόν ο θεραπευόμενος οδηγείται στην ίαση-λύση οποιουδήποτε θέματος αντιμετωπίζει σε αρκετά μικρότερο χρονικό διάστημα και με ένα διαφορετικό ολιστικό τρόπο διαχείρισης και έκφρασης του δυναμικού  της ζωής του που θα  τον εξυπηρετεί στο υπόλοιπο της υπέροχης αυτής ευλογίας που είναι η ίδια μας η ζωή!

ψυχοθεραπεία-θεραπείες Ρέικι-φτερό στον άνεμο