Ευημερία και Αφθονία στην ζωή μας

Αστέρια

Ευημερία και Αφθονία στην ζωή μας

Ευημερία και Αφθονία στην ζωή μας

Η ίδια η ζωή είναι καθαρή αφθονία. Παρολαυτά συχνά η εμπειρία των ανθρώπων είναι αυτή της έλλειψης εξαιτίας των περιοριστικών σκέψεων και πιστεύω.
Το να καλλιεργεί κάνεις σκέψεις – συναισθήματα ευημερίας σημαίνει ότι ανοίγει την πόρτα στη φυσική αφθονία, ενώ το να έχει κανείς σκέψεις – συναισθήματα έλλειψης σημαίνει ότι κλείνει ερμητικά την πόρτα στην κάθε είδους ευημερία.
Η  Συνειδητότητα της ευημερίας αποτελεί τη φυσική μας κατάσταση ύπαρξης, την σύνδεση μας με το άπειρο όν με τον εσώτατο ευατό μας και με την ανθρωπότητα.
Ο σκοπός ο οποίος οδηγεί στην θεία εκδήλωση των αγαθών και του πλούτου του σύμπαντος, είναι το να μπορούμε να εκφράσουμε την θεική μας φύση με περισσότερη πληρότητα στον κόσμο, για το καλό όλων των πλασμάτων.
money και αφθονία

Φόβος και Αφθονία

Αφήνοντας πίσω μας την συνείδηση της ανέχειας και (ξανά)μαθαίνοντας την ευημερία, σημαίνει το να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το φόβο της έλλειψης αντικαθιστώντας μία συμπεριφορά επιβίωσης με μία απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Είναι το να επιτρέψουμε στον θεϊκό ανώτερο μας εαυτό να μας φροντίσει, να μας υποστηρίξει και να μας οδηγήσει στη δημιουργικότητα μας, ώστε να υπηρετήσουμε τους άλλους και να τους προσφέρουμε τις δικές μας υπηρεσίες με ποιότητα.
Το να ζεί κανείς στην συνειδητότητα της ανέχειας είναι ακριβώς το ίδιο με το να αγνοεί την δημιουργική του δύναμη.
Αυτό ενισχύεται από την συλλογική κοινωνική μας συνείδηση και μπορεί επίσης να επηρεάσει και ανθρώπους με πολλά χρήματα.
Η εσφαλμένη ιδέα ότι η ζωή είναι μια σκληρή μάχη κάνει τους ανθρώπους να είναι γαντζωμένοι από την πεποίθηση ότι «χρειάζεται να κερδίσω τα προς το ζήν με τον ιδρώτα του προσώπου μου».
Η πεποίθηση αυτή προκαλείται από τραυματικές εμπειρίες ενώ συχνά ενισχύεται από το προσωπικό ψέμα των ανθρώπων. Καθώς αυτή είναι μια πολύ συχνή πεποίθηση στην κοινωνία μας, ελάχιστοι άνθρωποι τολμούν να το αμφισβητήσουν. Τα χρηματα καθεαυτά, είναι μόνο ένας τρόπος για την ανταλλαγή πλούτου, δηλαδή ιδεών, αγαθών και υπηρεσιών.

Συνειδητότητα και Αφθονία

Η συνειδητότητα ευημερίας και αφθονίας ενός ατόμου δεν εξαρτάται από το ποσά χρηματα έχει, αλλά από τη σύνδεση του με την πηγή της ζωης και την εμπιστοσύνη του σε αυτήν.
Δυστυχως πολλοί άνθρωποι κάνουν εργασίες για τις οποίες δεν αισθάνονται κανένα πραγματικό κίνητρο. Παραμένουν όμως σε αυτές διότι τις πιστεύουν ως αναγκαία συνθήκη για την επιβίωσή τους και την οικονομική τους σταθερότητα.
Το να εργάζεται κάνεις μόνο για τα χρήματα είναι πηγή δυστυχίας και απογοητεύσης ενώ ακόμα και το να ξοδεύει κάνεις χρήματα μπορεί να γίνει βαρετό, αν αυτά δεν έχουν γίνει με αγάπη.
καταμέτρηση χρημάτων και αφθονία
Η πραγματική σταθερότητα εδρεύει στο να αναπτύξει ο καθένας τις προσωπικές του θείες, πνευματικές ικανότητες στο να δημιουργεί αφθονία. Το να εξασφαλιστούν τα μέσα για την ανεύρεση του πραγματικού εσωτερικού κίνητρου έως του σημείου να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό στην εργασία, μπορεί να είναι μία τεράστια πρόκληση για πολλούς ανθρώπους.  Μια πρόκληση που συχνά απαιτεί περίοδο μετάβασης και χρόνου ώστε να αναθεωρήσουν πλήρως τη ζωή τους.
Κατα τη διάρκεια της φάσης αυτής, η συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα αφθονίας καθώς και η θεραπεία του ρέικι και του theta healing θα αποτελέσουν μεγάλη βοήθεια ώστε να μπορέσουν να ξεπεραστούν φόβοι, αντίστασεις και περιοριστικά πιστεύω.

Επίτευξη της αλλαγής

Η επίτευξη αυτής της αλλαγής αποτελεί πηγή ευτυχίας και εκπλήρωσης. Αποκτάται για πάντα διότι από τη στιγμή που ο νούς επεκταθεί δεν είναι δυνατόν να επιστρέψει στο προηγούμενο μέγεθος του. Όταν κάποιος εργάζεται σε ένα αντικείμενο για το οποίο έχει πάθος τότε στην πραγματικότητα απολαμβάνει την εργασία σαν να είναι παιχνιδι. Όταν λοιπόν κάποιος απολαμβάνει το “παιχνίδι” είναι πολύ πιο εύκολο να εισέλθει στην υπηρεσία των άλλων και να δημιουργήσει περισσότερη ευημερία για τον εαυτό του και συνάμα για όλους. Θα έχει πρόσβαση σε μεγάλα αποθέματα ενθουσιασμού, ενέργειας, ευτυχίας και υγείας.
Κάποιος που πραγματικά ευημερεί είναι κάποιος ο οποίος έχει ανακαλύψει πιο είναι το θεϊκό του κίνητρο και έχει επιτύχει να το μεταμορφώσει σε εργασία του. Αυτό αποτελεί τη θεία οικονομία: προσφέρει ευτυχία στους ανθρώπους, ελαττώνει τον αριθμό των χωρίς λόγο βαρετών και ανταγωνιστικών επιχειρήσεων, αυξάνει την ποικιλία και την ευημερία των τοπικών κοινοτήτων καθώς επίσης και των παγκόσμιων αγορών.
Αυτή η γνώση μέσα από το άνοιγμα μας στην συνειδητότητα της αφθονίας αποτελεί τη λύση στο θέμα της ανεργίας.

Προτείνω κάποιες θετικές δηλώσεις που λειτουργούν στο να ξεκινήσει ο νούς μας να διευρύνεται προς τη συνειδητότητα της ευημερίας:

  • Μου αξίζει να ευημερώ,
  • Η ευημερία είναι η φυσική μου κατάσταση ύπαρξης,
  • Η δημιουργική μου φαντασία και η σύνδεση μου με τον παγκόσμιο νού είναι μια αστείρευτη πηγή ιδεών που μου φέρνουν χρήματα,
  • Εκφράζω την αγάπη και την δημιουργικότητα μου στην εργασία μου,
  • Εγώ,ο/η ___ ,λαμβάνω περισσότερο, όσο περισσότερο δίνω.
Ναμαστε!
Περισσότερα σχετικά άρθρα θα βρείτε παρακάτω:

Author Info

EviXatzigianni

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Master Teacher Reiki του συστήματος Usui Reiki Ryoho, Master Teacher στο Karuna Reiki & Theta Healing Practitioner

Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *