Άσκηση για την Αγάπη | Μία συμφωνία ψυχής

Αγάπη

Άσκηση για την Αγάπη | Μία συμφωνία ψυχής

Άσκηση για την Αγάπη. Δημιουργείστε μια συμφωνία ψυχής

Αγάπη και πνεύμα. Σε αυτή την άσκηση θέλουμε να επιτύχουμε το πρώτο βήμα για την επίτευξη μιας υψηλότερης αγάπης η οποία είναι ικανή να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην αγάπη και το πνεύμα. Αυτή η τεχνική που θα ακολουθήσει αφορά τις αμφιβολίες που πιθανόν τρέφετε για το αν είναι πραγματικά υπαρκτή μια «υψηλότερη αγάπη».
Δεν μπορείτε να αποδείξετε την ύπαρξή της σε κάποιον που δεν έχει ερωτευτεί ποτέ.  Οι λέξεις δεν διαθέτουν την δύναμη να εκφράσουν το πάθος του ρομαντικού έρωτα, όπως για παράδειγμα δεν μπορεί να μεταδοθεί και η μυρωδιά ενός ευωδιαστού τριαντάφυλλου όσο ωραία και αν την περιγράψουμε.  Άρα πόσο πιο αδύνατη θα πρέπει να φαντάζει η αγάπη που υπόσχεται την ένωση με το πνεύμα;

Μελετήστε την ακόλουθη λίστα πραγμάτων που μπορεί να πετύχει η αγάπη:

Η αγάπη είναι ικανή να
-> Γιατρέψει,
-> Αναζωογονήσει,
-> Μας δώσει ασφάλεια,
-> Μας δώσει έμπνευση με την δύναμή της,
-> Διώξει κάθε είδους φόβου,
-> Φέρει τη γαλήνη σε όλα τα επίπεδα μας.
Μπορεί να
-> Εξουδετερώσει τις διαφορές,
-> Μας φέρει πιο κοντά στο θεό.
Πώς λοιπόν κάποιο ή όλα αυτά τα πράγματα θα επαληθευθούν για εσάς; Ξεκινήστε, πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τι ζητάτε. Αν είναι πραγματική η δύναμή της, αν είναι συντονισμένη με την δική σας ύπαρξη τότε η αγάπη θα ανταποκριθεί. Κάντε τη δική σας λίστα όσο πιο συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη μπορείτε. Γράψτε μία μία πρόταση όπως είναι παραπάνω και δίπλα της σημειώστε ακριβώς εκείνο που εσείς θέλετε για παράδειγμα:
Η αγάπη είναι ικανή να γιατρέψει, τον θυμό μου ενάντια στον σύζυγό μου. Θέλω ο σύζυγος μου να με αγαπάει και να κατανοεί όσα με αγάπη ποθώ να δημιουργήσω στη ζωή μου.
Είναι ικανή να αναζωογονήσει την σχέση, με τον αληθινό μου εαυτό. Eίμαι έτοιμη να τον γεμίσω με αγάπη και να αγκαλιάσω όλα τα παράπονα που έχει από εμένα. Η αγάπη είναι ικανή να μας προσφέρει ασφάλεια. Θέλω να νιώθω πιο ασφαλής με τους άλλους ανθρώπους όταν συνδιαλέγομαι μαζί τους.
Αγάπη είναι
Μόλις βεβαιωθείτε ότι καταγράψατε λεπτομερώς όλα όσα θέλετε, τολμήστε να ζητήσετε τα πάντα και τότε η συμφωνία με την ψυχή σας θα έχει ολοκληρωθεί.
Έπειτα τοποθετήστε αυτό το χαρτί σε ένα ασφαλές μέρος . Τώρα έχετε ανακοινώσει στην ψυχή σας τις επιθυμίες σας και μένει μόνο να ανταποκριθεί σε αυτές η αγάπη.
Η αγάπη έχει νοημοσύνη και επίγνωση και σας γνωρίζει καλύτερα απ’οτι εσείς γνωρίζετε τον εαυτό σας. Συνεπώς είναι σε θέση να τηρήσει τη συμφωνία σας. Τις επόμενες ημέρες και μήνες θα πρέπει να είστε σε μια ήρεμη επαγρύπνηση. Μήν ανατρέχετε στη λίστα σας, ούτε να προσπαθείτε να την κάνετε να επαληθευθεί. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο παρά μόνο αυτό: Όταν νιώθετε αγάπη να την κάνετε πράξη. Να λέτε αυτό που αισθάνεστε. Να είστε αληθινοί, να παραμένετε ανοιχτοί.
Με αυτό τον τρόπο ευθυγραμμίζεστε με την αγάπη. Όταν περάσουν μερικοί μήνες πάρτε τη λίστα σας και ξαναδιαβάστε τη. Αναρωτηθείτε πόσα πράγματα από όλα όσα είχατε γράψει επαληθεύτηκαν. Κάποιοι εκπλήσσονται κάποιοι έτσι και έτσι το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα εντυπωσιαστείτε.
Οπωσδήποτε το αίτημα για αγάπη είναι ένα απο τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να διακινδυνεύσει κανείς και διακινδυνεύοντάς το πρώτα μέσα στην καρδιά σας, ανοίγετε μια πόρτα που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ ξανά.
ΝΑΜΑΣΤΕ 
Περισσότερα σχετικά άρθρα θα βρείτε παρακάτω:

Author Info

EviXatzigianni

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Master Teacher Reiki του συστήματος Usui Reiki Ryoho, Master Teacher στο Karuna Reiki & Theta Healing Practitioner

Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *