Το υποσυνείδητο και η αυτοπεποίθηση

βούδας

Το υποσυνείδητο και η αυτοπεποίθηση

Το υποσυνείδητο και η αυτοπεποίθηση

Υπάρχει άπειρος πλούτος. Tο ζήτημα είναι να ανοίξουμε τα μάτια και το νού μας και να ατενίσουμε τον άπειρο θησαυρό που υπάρχει μέσα μας. Tύχη, πλούτος και ότι άλλο ζητήσεις μπορείς όλα να τα αποκτήσεις!
Φανταστείτε τον εσωτερικό μας κόσμο ως ένα ορυχείο χρυσού από το οποίο μπορούμε να εξορύξουμε ό,τι μας χρειάζεται για να ζήσουμε ευτυχισμένοι, γαλήνιοι, πλουσιοπάροχα και γεμάτοι αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.
μικρό παιδί κοιτάζει τον τοίχο με αυτοπεποίθηση
Πολλοί άνθρωποι κοιμούνται βαθιά καθώς αγνοούν την ύπαρξη αυτού του ορυχείου άπειρης αγάπης και ευφυίας που υπάρχει μέσα τους. Είναι όπως ένα μαγνητοποιημένο κομμάτι χάλυβα που σηκώνει με την μαγνητική έλξη του βάρους ίσο με το δωδεκαπλάσιο του δικού του. Αν όμως απομαγνητοποιήσουμε αυτό το ίδιο κομμάτι, δεν θα έχει τη δύναμη να τραβήξει ούτε ένα φτερό.
Κατα τον ίδιο τρόπο υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων:
–> Ο μαγνητοποιημένος που είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και πίστη για τον εαυτό του και τη ζωή. Αυτός γνωρίζει ότι γεννήθηκε για να δημιουργήσει και να πετύχει!
–> O τύπος του απομαγνητοποιημένου ανθρώπου που είναι γεμάτος φόβους και αμφιβολίες. Του παρουσιάζονται ευκαιρίες και λέει “μπορεί να αποτύχω, να χάσω τα λεφτά μου, ο κόσμος θα γελάσει μαζί μου». Αυτός ο άνθρωπος φοβάται να πάει μπροστά οπότε είναι φυσικό να μείνει εκεί που βρίσκεται ήδη και να μην μπορεί να κάνει κάποια αλλαγή στη ζωή του. Δηλαδή δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να αποκτήσετε κάποια συγκεκριμένη δύναμη διότι ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. Φτάνει μόνο να την ενεργοποιήσετε!
Δηλαδή να μάθετε πως να τη χρησιμοποιείτε για το καλό σας και για αυτά που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας! Αποφασίστε  να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη, πλουσιότερη, ευτυχισμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση σε σύγκριση με το παρελθόν.
πεταλούδα στο παπούτσι και η αυτοπεποίθηση
ΠΩΣ? 
Κάθε σκέψη αποτελεί αιτία και κάθε κατάσταση αποτέλεσμα. Οπότε το πρώτο στη λίστα είναι να αναλάβετε τον έλεγχο των σκέψεων σας ώστε να προκαλείτε επιθυμητές καταστάσεις. Όταν σκέφτεστε με τον σωστό τρόπο τότε δίνετε εντολή στο υποσυνείδητο σας να φέρει ευχάριστες και γαλήνιες καταστάσεις στη πραγματικότητα σας.
Το υποσυνείδητο μας είναι σε συνεχή λειτουργία. Δεν σταματάει ποτέ! Ο λόγος είναι αυτό που θέτει σε λειτουργία και σωστή αρμονία τον εσωτερικό οργανικό μας κόσμο είτε του ασκούμε κάποια επίδραση είτε όχι.
Οπότε, μπορείτε να νιώσετε ότι αν δίνουμε εντολές στο συνειδητό μας νου, ωστέ να αρχίσει να καταγράφει θετικές σκέψεις και συναισθήματα, τότε με αυτό τον τρόπο έχετε ήδη ξεκινήσει να αναλαμβάνετε τα ηνία του υποσυνείδητου νου σας. Αυτός με τη σειρά του, θα φέρει στην ζωή σας αυτά που με πίστη ζητήσατε!
Να θυμάστε ότι όπως το νερό παίρνει το σχήμα του αγωγού μέσα από τον οποίο ρέει, έτσι και η αρχή της ζωής που βρίσκετε μέσα μας, ρέει στο σώμα μας,  με μορφή ανάλογη με την φύση των σκέψεων. Το αποτέλεσμα;
ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!
ΝΑΜΑΣΤΕ.

Author Info

EviXatzigianni

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Master Teacher Reiki του συστήματος Usui Reiki Ryoho, Master Teacher στο Karuna Reiki & Theta Healing Practitioner

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *