Ο νόμος της έλξης | Η Έλξη και ο εαυτός μας

έλξη

Ο νόμος της έλξης | Η Έλξη και ο εαυτός μας

Ο νόμος της έλξης είναι ο δικός σου νόμος.

Μάθε τους τρόπους που θα εργάζεται ο νόμος υπέρ σου.
Σήμερα έχουμε μια εύκολη “συνταγή” που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για το νόμο της έλξης. Θα σας βοηθήσει στη σχέση σας με κάθε άτομο, σε κάθε γεγονός και σε κάθε κατάσταση. Σε ότι αφορά τον νόμο της έλξης υπάρχει μόνο ένα άτομο σε όλο τον κόσμο, και ξέρετε ποιο είναι αυτό το άτομο;
Η έλξη είστε εσείς και μόνο εσείς!
Δεν υπάρχει κανείς και τίποτα άλλο παρά μόνο εσείς, επειδή η έλξη και ο νόμος της, ανταποκρίνεται στα δικά σας συναισθήματα.
Μόνο αυτό που εκπέμπει η δική σας η καρδιά έχει σημασία,το ίδιο ισχύει για κάθε άνθρωπο γύρω σας. Στην πραγματικότητα ο νόμος της έλξης είναι ο νομος του ενός, ο δικός σου νόμος. Υπάρχετε μόνο εσείς και κανένας άλλος. Αυτός ο άλλος είστε εσείς και εκείνος ο άλλος είστε πάλι εσείς και όλοι οι άλλοι είστε πάλι εσείς, επειδή ό,τι αισθάνεστε για οποιονδήποτε γύρω σας το έλκετε σε εσάς.
Μπείτε λίγο πιο βαθιά στον εαυτό σας και παρατηρήστε όταν αισθάνεστε κάποιο συναίσθημα για κάποιον άλλον, αυτό που σκέφτεστε, λέτε ή πράττετε για κάποιον άλλον το κάνετε πρώτα σε εσάς. Δηλαδή δείτε τον εαυτό σας όταν εκπέμπει κριτική και μομφή, πώς αυτά θα τα εισπράξετε άμεσα, θα γυρίσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε εσάς. Εκπέμψτε αγάπη και σεβασμό για κάποιον άνθρωπο ή κάτι άλλο και θα το λάβετε πίσω.
γυναιλα με μπλέ μπλούζα κρατάει κόκκινη καρδιά
Συνεπώς δεν υπάρχει διαφορά αν κάποιος άλλος έχει αυτο που ποθείτε. Όταν νιώθετε αγάπη για αυτό, το εντάσσετε στη δική σας ζωή! Και με ότι δεν αγαπάτε αν απλώς το παραβλέψετε, χωρίς επικριτική διάθεση, δεν το εντάσσετε στη δική σας ζωή. Απλά μην του δίνετε δύναμη με την εστίαση της σκέψης σας, αφήστε το να περάσει.

Έλξη | Η δύμανη του όχι

Πάραβλέψτε τα πράγματα που δεν αγαπάτε και δεν θέλετε στη ζωή σας και μην εκπέμπετε σε αυτά κανένα απολύτως συναίσθημα. Μην τους λέτε «όχι», επειδή λέγοντας «όχι» τα έλκετε σε εσάς. Όταν λέτε «όχι» στα πράγματα που δεν αγαπάτε, αισθάνεστε άσχημα για αυτά οπότε εκπέμπετε ολόκληροι αρνητικά συναισθήματα και θα λάβετε πίσω αυτά τα συναισθήματα με τη μορφή αρνητικών συνθηκών και συγκυριών στη ζωή σας.
Δεν μπορείτε να πείτε «όχι» σε τίποτα. Όταν λέτε «όχι, δεν το θέλω αυτό» τότε λέτε «ναι» στο νόμο της ‘ελξης. Όταν για παράδειγμα λέτε «η εξυπηρέτηση είναι άθλια», «δεν αντέχω την κίνηση στον δρόμο», «μονίμως καθυστερούν», «ο οδηγός μπροστά μου είναι ανόητος» τότε λέτε «ναι» σε όλα αυτά τα πράγματα και εντάσσετε συνεχώς περισσότερα στη ζωή σας. Παραβλέψτε τα πράγματα που δεν αγαπάτε και μην τους εκπέμπετε κανένα συναίσθημα, είναι μια χαρά ως έχουν, αλλά δεν έχουν καμία θέση στη ζωής σας.

Έλξη | Η δύναμη του Ναι

Αντί για αυτό πείτε «ναι» όταν βλέπετε κάτι που αγαπάτε. Πείτε «ναι» όταν ακούτε κάτι που αγαπάτε. Όταν γεύεστε κάτι που αγαπάτε. Όταν αγγίζετε κάτι που αγαπάτε. Δεν έχει σημασία αν το έχετε ή όχι, πείτε «ναι» σε αυτό, γιατί έτσι το επιλέγετε εκπέμποντας αγάπη. Δεν υπάρχουν όρια. Τα πάντα είναι πιθανά αν τα θέλετε και τα επιθυμείτε πραγματικά. Δεν υπάρχει έλλειψη από τίποτα στο σύμπαν. Όταν οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την έλλειψη σε οτιδήποτε ειναι απλώς έλλειψη αγάπης. Δεν υπάρχει ανεπάρκεια υγείας, χρημάτων, πόρων ή ευτυχίας. Το απόθεμα είναι εφάμιλλο με τη ζήτηση.

Δώστε αγάπη και θα λάβετε!

Αν δεν γνωρίζετε τον τρόπο μπορείτε να τον μάθετε εύκολα και γρήγορα φτάνει να θελετε να αλλάξετε τη ζωής σας και να την κάνετε μόνο όπως εσείς επιθυμείτε! Τότε θα έρθουν οι κατάλληλοι ανθρώποι και καταστάσεις στη καθημερινότητα σας που θα σας την διδάξουν
Νάμαστε

Περισσότερα σχετικά άρθρα θα βρείτε παρακάτω:

Author Info

EviXatzigianni

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Master Teacher Reiki του συστήματος Usui Reiki Ryoho, Master Teacher στο Karuna Reiki & Theta Healing Practitioner

Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *